Gratis Cardboards waarmee je het radio evenement live kan volgen

Live from our studio! Als je denkt dat radio dood is door diensten als Spotify en Apple Music heb je het helemaal mis! Doe mee met onze radio community en stap in de virtuele wereld met onze GRATIS Cardboards. Je bent toeschouwer én deelnemer in onze VR radio uitzendingen met beeld, geluid en interactie. Ons radiostation is gemaakt voor een nieuwe generatie luisteraars, en helemaal klaar voor de toekomst. Pak jouw gratis Cardboard VR houder en stap in de toekomst van radio evenementen!

Hoe werkt Cardboard Radio Live?

Een Cardboard VR houder is een smartphone houder die werkt met de meeste smartphone toestellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. De kartonnen houder heeft twee lenzen waarmee je direct in ons radiostation kunt kijken alsof je er zelf bij bent! Via de live streaming uitzendingen kun je kiezen om te kijken, luisteren of beide tegelijkertijd. Maak live deel uit van onze radiostudio en laat onze DJ’s direct weten wat jij wilt via de Live Chat.

Techniek achter Live Radio

Allereerst hebben we een eigen, unieke Cardboard VR headset laten ontwerpen in onze herkenbare kleuren en met ons prachtige logo. Iedereen ziet waar jij naar kijkt met deze unieke Radio VR Cardboard houder. In onze studio hebben we een splinternieuwe 360 graden camera geplaatst, een nieuw model met stereoscopisch 3D beeld. Een Cardboard houder heeft namelijk twee lenzen, voor elk oog één. Door een 3D panorama camera te gebruiken zie je diepte, en lijkt het echt alsof je bij ons in de studio zit. Het geluid klinkt ook fantastisch, we streamen de radio uitzendingen live online. Je hebt daar wel een stabiele internetverbinding voor nodig.

Radio Evenementen on Demand

Om meer te halen uit jouw Radio Cardboard van ons station plaatsen we highlights en speciale clips ook online. Die kun je na de uitzending bekijken en beluisteren wanneer dat jou uitkomt. Zet onze Cardboard VR bril op je hoofd, kies een clip en genieten maar! Nu kun je onze live studio gasten bekijken in onze Virtual Reality radio studio, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Gratis Cardboard met opdruk

Jij maakt voortaan deel uit van ons VR radio team, helemaal gratis voor jou dankzij onze gratis Cardboard met ons logo, en die herkenbare frisse kleuren. We vinden deze handige Cardboard viewer zelfs mooier dan onze shirts van vroeger, met deze Cardboard houder kom je goed en modieus voor de dag. Ray Ban heeft contact opgenomen voor het design, maar wij zijn niet om te kopen! Of beter gezegd, we zijn niet om te kopen voor het bedrag dat ze boden…

Meer VR plezier met onze Radio VR Cardboard

Je kunt niet alleen jouw eigen smartphone in onze unieke Cardboard VR bril plaatsen, je kunt er ook andere VR content mee bekijken. Denk bijvoorbeeld aan YouTube en Facebook muziekvideo’s, 360 graden video van Pinkpop, Coachella, Burning Man en andere live events. We hebben de beste VR content voor je op onze website gezet.

Volg onze Live Radio Evenementen met onze unieke GRATIS Virtual Reality Cardboard bril.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *