Bedrukte Google Cardboard winnen van Radio CRT

Bij de radio houden we niet alleen onze oren open, maar ook onze ogen. Er zijn altijd ontwikkelingen gaande in de wereld van audiovisuele media waar we in de studio heel vrolijk van worden. Een nieuwe microfoon met een mooie timbre of een mengpaneel met knipperende lampjes kan onze DJ’s helemaal in vervoering brengen. Maar ook het visuele aspect neemt een steeds belangrijkere rol in bij radio maken. Al jarenlang maken we gebruik van webcams om live uitzendingen te streamen. Met VR video en een Google Cardboard wordt het nog veel interessanter om radio te beleven, daarom kun je nu een echte bedrukte Radio CRT Google Cardboard winnen!

 

DOE MEE EN WIN! Reageer snel en die speciale Radio CRT Cardboard kan van jou zijn!

Wat is een Google Cardboard?

Het kan haast niet meer letterlijk; het is een stukje karton dat bedacht werd door Google. Door deze bouwplaat te vouwen en de meegeleverde plastic lensjes erin te steken heb je plotseling een VR viewer voor jouw smartphone. Denk aan de oude kijkdoos van vroeger maar dan helemaal high tech. Wij hebben een beperkt aantal Google Cardboards laten bedrukken met ons Radio CRT logo en jij kunt er eentje winnen!

Wat heb ik aan VR voor Radio CRT?

Een webcam in de radiostudio is eigenlijk al standaard, met een 360 graden panorama camera kun je ook helemaal rondkijken. Zo is het net alsof je bij ons in de studio zit, alleen de geur ontbreekt (gelukkig). Door deze 360 graden beelden te bekijken met een VR headset zoals de Google Cardboard kun je vrij rondkijken in onze Radio CRT studio. Je hoort live de uitzendingen en ziet ons team hard aan het werk om jouw dag interessant te houden.

 

Wordt deel van het Radio CRT team met onze “branded” Google Cardboard smartphone houder. Be part of our team!

Maar er is meer mogelijk!

https://youtu.be/yZOdelqXp2I

https://youtu.be/1mZQEfECluE

Steeds meer artiesten maken VR videoclips zoals Paul McCartney, Coldplay en Mix Master Mike om er maar een paar te noemen. Met onze eigen Radio CRT Cardboard Viewer kun je deze video’s ook bekijken in 3D VR video. Ook steeds meer muziekevenementen maken VR video’s, live vanaf de locatie of hoogtepunten via YouTube of Facebook. Je kunt met onze Radio CRT Cardboard viewer al deze content bekijken op je eigen smartphone. En als je even wat anders wilt zien kijk je een VR film, of je speelt een VR game die je in elke App store kunt vinden. Onze Cardboard VR houder werkt met Android en Apple toestellen.

Audio Junkies houden van VR

Tot voor kort lag de focus van VR op het beeld, bij Radio CRT zijn we blij dat audio ook steeds meer aandacht krijgt. Zo heeft Google een SDK gemaakt voor Spatial Audio waarmee geluid ruimtelijk wordt weergegeven. Sennheiser heeft hun eerste VR microfoon op de markt gebracht en er zijn al enkele indrukwekkende VR hoofdtelefoons verkrijgbaar. Bij Radio CRT dragen we het VR evangelie graag uit met onze persoonlijke Radio CRT Cardboard VR headset.

 

Doe mee met onze actie en win een unieke Radio CRT Cardboard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *